28 sept. 2009

Keep on moving!

Un pic nostalgica si lenesa totodata, am rascolit printre foldere si dvd-uri pline de praf, pretinzand ca fac ceva, astfel am dat peste un filmulet facut prin ianuarie.
Era incercarea esuata a unui interviu, ideea era sa facem un material despre prietenul nostru din Chile, Gonzalo, un om foarte interesant de altfel, dar pana la urma a iesit o filmare simpatica in care 4 pesonaje vorbesc si doar unul se vede.
L-am pus pe Gonzalo sa vorbeasca despre el, sa se descrie in putine cuvinte, iar el a raspuns in cel mai natural mod: " a dreamer, an observer, a traveller, like Bob Marley said, keep on moving. That's what I'm trying to do."
Gonzalo a calatorit in 22 de tari, pe 3 continente, are o memorie de scurta durata, nu fotografiaza cladiri si parcuri, se imbraca colorat si foloseste un singur pliculet de ceai la doua cesti. Studiaza in Argentina, iar in restul timpului lucreaza in supermarket ca sa-si stranga bani pentru calatorii. Ultima data a stat doua luni in Europa si anume lunile de iarna, pentru ca atunci e vara in Argentina si e in vacanta. Urmatoarea lui excursie va fi in Antarctica.

Niciun comentariu: