24 feb. 2009

Roblogfest

Se ia o oala mare si se arunca acolo la nimereala tot ce ai prin frigider, mai iei ceva din camara, bagi toate condimentele si-ti iese numai bun, o mancare de la care ti se intoarce stomacul. Eh, cam ceva de genul asta e si mega competitie Roblogfest. Ne-am inscris la categoria Blog colectiv, concuram cu un barbat adevarat ( cica ), cu Fanii FC Barcelona si bineinteles cu Mediafaxul. Sunt doar 3 exemple aleatorii, dar dupa cum se observa au foarte multe in comun. 
Se presupune a fi o competitie profesionista a blogosferei romanesti, in realitate se dovedeste a fi o mare adunatura de bloguri, din care la sfarsit tot cele binecunoscute  vor iesi pe primele locuri. Da, asta e un post frustrat si daca am fi si-un blog la care chiar am munci si in care am investi timp, ar fi mult mai frustrat. N-o sa inteleg niciodata necesitatea existentei unui blog precum Cocalari si Pitzipoance, credeam ca pentru asta s-a inventat hi5-ul. Blogul Institutului Ceh este la doi pasi de Tsigara de dupa, si asa toate blogurile indiferent de specie se prind in marea hora a bucuriei.
Sperante exista, suntem in primii 15.000 din Zelist, deci cu tot optimismul inainte, suntem dupa Hai Hui prin tara, dar inaintea Editurii Curtea Veche. O fi bine, o fi rau, distractia continua, dar totusi nu stiu pe cine sa pariez pe Tudor Chirila sau pe Cabral, amandoi au bloguri geniale in locuri de top.
Dar, cand omul se plictiseste intra in competitie la Roblogfest!

Niciun comentariu: