4 mar. 2009

Romania te urasc!

Nu, pentru strazile inexistente, nu pentru imbulzeala din 41, nu pentru fetele imbufnate de care ma izbesc zilnic, nu, nu, nu! Te urasc pentru ca nu ai un stadion! Te urasc pentru ca nu ai un Wembley, un Stade de France sau un San Siro!
U2 3D la Movieplex, nimic mai frustrant! N-am aplaudat, n-am cantat, n-am dansat, n-am urlat, am stat comod pe scaun si atat. Doar ochii imi strigau din toti rarunchii, dar erau in spatele unor ochelari asa ca nu i-a auzit nimeni. Am fost o invalida, o muta, o neputincioasa, un spectator cuminte si rece. N-am plecat nicicand mai trista de la un "concert".
Romania, chiar te urasc!


P.S. "No line on the horizon" e de abia la a treia ascultare. Imi dau cu parerea la a 10-a. Insa vocea lui Bono imi aduce aminte ca sunt totusi cei de la U2, versurile imi mai zic cate ceva, dar in rest nu ma incearca niciun simtiment inaltator. Mai ascult.

2 comentarii:

Anonim spunea...

:)

am vazut si eu filmul, draga mea.

U2 never made my day, dar stateam in scaun, privindu-l pe Bono cum isi intinde mana catre mine si ma gandeam cum trebuie sa fi simtit tu toate alea. oare ti-o fi trecut prin minte sa-ti dai ochelarii jos?

da, n-avem un stadion - totusi ne "calca" si Depeche si mult-pretentioasa Madonna. nu doar absenta unei arene conteaza - cred ca nici promotorii romani n-au marjat prea mult.

ai sa-i vezi oricum in alta parte. have fun there. (p.s.: noul album..mmm...nu-i grozav, but then again i was never a fan ). see you around.

Ap. 55 spunea...

Pentru mine U2 e U2, asa cum pentru multi Michael Jackson a ramas Michael desi ii cade nasul si multe alte lucruri care i se mai intampla.
U2 nu inseamna numai Bono, nu ma duc la concert ca sa vad un manechin defiland pe scena.
Iar frustrarea mea in legatura cu stadionul nu a pornit doar de la faptul ca U2 nu vor veni sa concerteze aici. AC/DC au refuzat sa vina in Romania si acolo chiar cred ca s-a insistat mult.
Cu Madonna e intr-adevar o surpriza, dar totusi e in al doilea tur de promovare al albumului, asa ca nu are nimic de pierdut daca s-a oprit si pentru noi.

P.S. Intr-adevar noul album nu m-a impresionat, trebuie sa recunosc, dar nostalgiile sunt permise si sunt sigura ca vor face un spectacol care sa merite.