29 aug. 2009

La multi ani Ale!

As putea sa-ti povestesc despre printesa Rozeta, dar sincer, nu stiu care dintre miile de variante pe care mi le-ai spus e cea adevarata, asa ca m-as rezuma la the morning star si a ei blue heart, dar si asta are un final cam incert, deci mai bine las lumea povestilor pentru adevaratii profesionisti.
Greu cu zilele de nastere, greu cu a-ti urma visul, greu cu dragostea, greu cu toate prostiile astea care ne umplu zilele. Dar, anul asta, ar trebui sa ai o zi de nastere extraordinara, esti acolo unde vrei sa fii, facand ceea ce-ti place si cu totii stim ca nu a fost tocmai usor. Anul asta e diferit si ne bucura, nu o gura mare si beata care incearca sa pronunte numele taximetristului, nu tort, nu baieti dezbracati ( asta era din visele mele ), ma rog, stii tu mai bine; esti acolo respirand arta prin toti porii ( sper) si facand lucruri memorabile à la Jan Saudek, sau poate un pic mai decente :D.
De ziua ta fii tu, a palestinian star, cu un suflet artistic, care isi intalneste seicul blond vorbitor de franceza, de origine araba, dar care de fapt locuieste in Istanbul, mai exact in Kadıköy unde detine si o ceainarie.
Daca nu te-am ametit destul, incat nici tu nu mai stii ce vrei, retine asta: suntem mandre de tine si ne pare rau ca in momentul asta nu-ti putem pune marsul tau preferat cu "La multi ani!", stim ca-ti lipseste :).
La multi ani Papadie!

Niciun comentariu: