17 sept. 2008

De unde si pana unde Virge?

Puteam tot la fel de bine sa ne numim " Un sofer de tir si cele doua flori ale sale" , "Hugh Hefner si iepurasii playboy" sau pur si simplu "Fetele vesele din Drumul Taberei", dar nu a fost sa fie. Spiritul nostru afacerist era debordant in momentul respectiv, eram pe punctul de a ne lansa " taraba cu minunatii" si ne trebuia ceva misterios, usor de retinut si-n primul rand scurt, deci, bine ai venit Virge!
Credem in stele? Absolut! In stele verzi, credem din tot sufletul! Ca tot omul, am alunecat pe coji de banana, ne-am lovit de pragul de sus, iar pasii astia lasa urme de uriasi de la suturile alea primite... spre inaintare, intotdeauna privind in fata.
Virge, o stea?
Peut-être...
Virge nu inseamna flori presate intr-o carte, virge se regaseste in unghiile infipte in carne...
Virge nu-ti sopteste la ureche, tipa, musca si apoi zambeste...te striveste, te saruta si-ti scrie "te iubesc" pe piele, te vrea, te cere si te reneaga...o simti, o mirosi, dar n-o patrunzi. Nu-i acolo pentru ea, e pentru tine si prin tine.
Virge e Steaua torturii, e formata din pamant si aer, Virgo and Gemini, sarcasm si egoism, spirit liber si iscoditor, o gura mare si 6 picioare, Virge e vantul rece pe care il ceri.

Un comentariu:

Rin Tin Tin spunea...

Intre verges si vierges a mai facut cineva un calambur, nu e nou. Un domn pe nume Apollinaire (nemaivorbind de faptul ca verge in franceza inseamna fix pula, puteti vedea o sectiune prin dansa aici: http://www.vulgaris-medical.com/images/urologie-18/verge-coupe-horizontale-318.html).

In concluzie salutam aparitia unui nou blog porno ce se pretinde urban, sau invers. Way to go!